Make your own free website on Tripod.com
x | x | x | x | x

Troll eller Prinsessa?

Muahaha ingendera.
 
 
Jag har väldigt slitet och torrt hår eftersom jag blekt det flera gånger till blondt från bäcksvart. Håret är lockigt men plattas dagligen med en plattång. Håret har tunnats ut hos frisörskan för att de är så pass tjockt. Längden på mitt hår är där någonstans vid axlarna, beror lite på varifrån.
 
 
Hmm. Jag har blå-grön-grå ögonfärg, färgen är de inget speciellt med men jag har faktist långa ögonfransar som jag är stolt över. Ögonen är sminkade varje dag och jag brukar inte vilja gå någonstans utan att ha målat krigsmålningen som består av svart eyeliner och kajal och mascara förståss. Smink till vardags blir det, men jag koncentrerar mig på ögonen men de händer att jag täcker till små ojämnheten i hyn och finnar =/ Speciellt bra hud vet jag inte om jag har på vintrarna är den torr och huden flaknar, och nu till våren har de börjat vara lite fetare och finnigare.
 
Jag tycker jag ser rätt "normal" ut, fast de är ganska svårt att säga. Jag menar jag är inte gudomligt vacker men ändå inget "Frankensteins monster". Men förståss skönheten ligger i skådarens ögon eller hur man nu brukar säga så djupare in på de här går jag inte. Min kropp är väl rätt "normal" också, jag är inte fet fast inte mager heller. 51 kilo delat på 164 centimeter. Min kropp försöker jag iallafall sköta om genom nyttig och hälsosam mat och regelbunden motion. Och fast de är svårt försöker jag acceptera mig själv som jag är.
 
Och nu till sist går vi över till kläderna ;). Jag kan nog inte klassas till någon speciell stil, utan har de jag tycker är snyggt och bekvämt på mig. Och sitter bra förståss. Oftast använder jag jeans som sitter bra och är bekväma
 
 

Enter supporting content here