Make your own free website on Tripod.com

Vem?

x | x | x | x | x

Presentation

Hej. Jag är Heidi, en flicka i tidiga tonåren. Jag firar födelsedag varje år den 9 September. Var jag bor får stanna som en liten gåta, iallafall för de som inte vet det redan. Man känner igen mig på mitt slitna blekta hår som är i en gulblondfärg, alltid markerade ögon med svart eyeliner och kajal och nu speciellt på våren ser man mig i min gammla ljusa jeansjacka med fastsydda märken på. Jag är inte speciellt lång, 164 centimeter sist jag var till hälsovårdaren och mätte mig, vikten går neråt eller har gått ner och den orkar jag inte tala mer om.

 
Jag tycker om trevliga saker och ting (iallfall enligt mig själv). Som te.x musik och då talar vi om rock 'n' roll och rockabilly. Filmer är också trevligt speciellt på lördagskvällar antingen alldeles själv när man virrat in säg i en varm och skön fleecefilt eller tillsammans med dom allra bäst vännerna som betytt och betyder fortfarande mycket. Några andra saker jag brukar och tycker om att göra är att vara ute och gå på eftermiddagarna och se på amerikanska komediserier.
 
Några speciella intressen har jag inte, skolan tar plats av min tid. Är där varje dag förutom på helgerna från halv nio på morgonen till halv tre på eftermiddagen. Ibland skulle jag bara ha lust att fly bort från allting bara för ett tag, men de är skönt sen när helgen börjar. 
 
Ett par saker jag inte tål är b.la folk som stör sig på vad andra saker gör länge utan att säga till eller alldeles för allvarliga människor. Jag spelar väldigt medveten om mig själv men egentligen vet jag inte om jag har så särskilt bra självförtroende som de verkar att se utåt. Jag kan inte ta emot komplimanger om mitt utseende, utan rodnar och blir tyst. Men de är en annan sak.
 
Jag är. . .
Äkta, cool , långfingrad , rolig , tystlåten & pratsam, artig , lugn , nyfiken . . .
 
 
Intressen
Kläder & Shopping, promenader , musik , kosmetika , matlagning , resor , naturen, historia , Internet , tjejtidningar m.m
 
Musiken
Hurriganes, Elvis Presley, Stray Cats , Crazy Cavan , Jerry Lee Lewis, Del Shannon , Roy Orbison , The Beatles
 
Filmerna
Stränder, Rosemary's baby ,The Exorcist , The Shining, Bridget Jones Dagbok, Beck - filmerna , Notting Hill,  Familjen är värst, Eurotrip , Forrest Gump , Edward Scissorhands , Vinterviken , Love actually , Mean Girls, Legally Blonde, Urban Legends (ettan)
 
På teve
Toppform, Lost , Melrose Place , Fab5 , The Simpsons , Omaka Systrar , Will & Grace , That 70;s Show , Vänner , 4D - Dokumentärerna
 
Kontakt
Lunarstorm: elvis_p
 
Och om någon faktist vill kontakta mig efter det, är jag förvånad :P