Make your own free website on Tripod.com
x | x | x | x | x

Tävling I

Välkommen att tävla! Det här är en ganska dum och enkel sak, men om du inte har något bättre för dig så kan du ju fast ta och delta. Och de bästa av allt, man behöver inte kunna något. Och det här var inte ännu allt, vinnaren får förståss status och respekt.Och om nu vinnaren råkar ha en hemsida länkar jag den på framsidan, men inte förevigt. Och förståss får ju vinnaren ett litet pris att sätta upp på sidan :)
 
 
Men nu till själva tävlingen. De är nämligen så att du ska komma på ord av ett ord.^^ Låter de inte roligt? Ja-aa. Så om ordet vore nu "Apelsinmarmelad" så skall du alltså komma på ord av de bokstäverna. Exempel: apelsin,marmelad,arm,lada,simma osv. Lätt! Några överlopps bokstäver kan man inte lägga till så du kan te.x inte komma på ordet "päls" för i ordet apelsinmarmelad finns de inget ä.
 
 
Och så ännu några regler:
 
~ Orden måste vara på svenska
~ För varje ord får man ett poäng, och den som har högst poäng vinner förståss och orden behöver inte vara mer än "vi" och te.x "de".
~ Men för att de inte skall bli alldeles för tråkigt får man 2 poäng av ord som består av 6 bokstäver eller mer. Yes!
~ Om du är osäker på om något ord inte duger, låt de vara där. Du får ju inga minuspoäng.
 
 
Och nu när jag tror att allt är på klart är de dags att avslöja ordet.
Du skall alltså försöka komma på så många ord som möjligt av ordet: "VÅRSEMESTER". Skriv orden i blanketten lite längre ner och fyll även i namn och e-mail adress så jag kan kontakta dig ifall du vunnit.
 
 
Deadline, dvs. när tävlingen går ut är någon gång i framtiden.