Make your own free website on Tripod.com

Långt

x | x | x | x | x

Här är då den lite längre versionen om mig. De är långt ... Och långt brukar ju vara rätt tråkigt men läs det eller slipp. It's all up to you!
 
 
I början...
Jag föddes på en måndag, närmare bestämt måndagen den 9 September 1991 klockan 01.02 på natten.Ett namn fick jag ju också förståss och döptes till Heidi. De två första åren bodde jag i ett radhus med Mamma - Kaija och Pappa - Jan ,efter två är flyttade vi till ett egnahemshus där vi fortfarande bor än idag. Och som de brukar vara minns jag inte något speciellt från mina 2 -3 första år. I hela mitt liv har vi haft katter jag vet inte riktigt hur många vi haft under hela min livstid men när jag föddes hade vi iallafall 3, en persiskkatt och 2 siameser ingen av dom lever idag. Nuförtiden har vi 3 stycken katter Atte, Ukko & Mara. Raskatter de också närmare bestämt Rex katter kanske lite okändras.
 
Eget Hörn...
Ett alldeles eget rum fick jag till födelsedagen (eller de blev färdigt till min 5 eller 6 års dag) när vi renoverade upp ett rum vi egentligen inte haft mycket nytta av. Förut delade jag rum med min Lillebror Rasmus som föddes samma år vi flyttade till ett egnahemshus (1993). Mitt rum var nästan dubbelt så stort som de rum vi tidigare delat på och de skulle hel renoveras nytt golv,ny tapet,ny färg.. Och jag fick kanske inte vara med så jätte mycket och bestämma men önskamål fick jag alltid ge. Och jag önskade ju mig förståss som de flesta 5-6 åriga flickor ett rosa rum. Men nu för mer än ett halvår sen , sommaren 2003 blev de hel renovering igen. Den här gången byttes färgen till babyblått.
 
Nuförtiden...
Går jag i Oxhamnsskola på vardagarna varje dag börjar 8.30 och slutar halv tre så rätt mycket fritid blir de inte. Fast lite hinner man ju alltid med. Ja alltså på fritiden är jag helst med mina kompisar, ser på TV, rör på mig och lyssnar på musik som är en av de viktigaste sakerna i mitt. Jag lyssnar på lite blandat men mest av allt på Hurriganes och Elvis Presley. Pappa är en gammal Elvis - Fantast och har vart de i ungefär hela sitt liv så brist på skivor/böcker & annat material är de inte. Tvärtom... På helgerna är de kompisarna och olika discon som gäller.Annars måste jag nämna att jag ska ta en egen scoutpatrull med tredjeklassens flickor jag vet inte riktigt hur de kommer att bli men roligt hoppas jag ju på :)
 
Framtiden...
Vet vi ingenting om de är både skönt och lite spännande. Vi får väl se hur de blir och slutar ? Men nu är de bara att leva i nu:et